Kleiworkshop "Afrikaanse vrouw"
 

Deze kleiworkshop duurt ca. 3,5 uur.  U maakt een Afrikaanse vrouw. Het beeld van de afrikaanse vrouw wordt ongeveer 35 cm hoog en 12 cm breed. Op de foto's ziet enkele voorbeelden van de kleuren die u kunt gebruiken maar er zijn nog vele andere combinaties mogelijk! De workshop is ook geschikt voor iemand die nog nooit met klei heeft gewerkt. Na afloop van de workshop moet uw kunstwerk drogen en wordt het gebakken op 890 ºC, dit proces neemt ca. 2 weken in beslag. Voor de afwerking kunt u ervoor kiezen om thuis het beeld met acrylverf te beschilderen maar voor een schitterend eindresultaat  boekt u een glazuurworkshop. Na het glazuren wordt het beeld nog één keer gebakken, na 1 week kunt u uw kunstwerk ophalen in het atelier.

 

Kleiworkshop

  • U kunt deze workshop boeken met een groep. Vanwege de corana maatregelen met minimaal 6 met een maximum van 6 personen.

  • Duur workshop ca. 3,5 uur.

  • Kosten: €49,50 p.p. dit is inclusief alle begeleiding, klei, bakkosten,koffie, thee, vruchtensap of wijntje en versnaperingen.

Glazuurworkshop

  • Tijdstip: in overleg, het glazuren duurt ca. 1 á 2 uur.

  • Kosten: €35,00 p.p. dit is inclusief begeleiding, glazuren, een 2de maal bakken, na de 2de bak wordt door mij de huid van de schouders en gezicht matzwart gemaakt, koffie, thee en iets lekkers.