Teambuilding Totum XXL

 

Wilt u een fantastische creatieve en inspirerende dag met uw medewerkers beleven, met als resultaat een uniek keramisch kunstwerk?

Dan is dit de workshop voor uw bedrijf!

 

Onder mijn professionele begeleiding bouwt uw team een totempaal van klei. Een totem is een krachtbeeld dat waardigheid, eerbetoon en trots uitstraalt.
Oorspronkelijk worden totempalen opgericht als representatie van de familieclan, hun systeem van verwantschappen;
het zijn expressies van prestaties, avonturen en geschiedenis. Laat de totempaal een verhaal uitbeelden die belangrijk of

bepalend zijn voor het bedrijf.

 

Door middel van boetseren, leren de deelnemers op een creatieve wijze samen te werken. Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevordert de samenwerking. In overleg maakt iedere deelnemer een onderdeel van de totem. Alle onderdelen worden uiteindelijk samengevoegd met als resultaat de bedrijfstotem.

 

Een uniek keramisch kunstwerk dat een blijvende herinnering is aan een creatieve workshop en waaraan iedereen persoonlijk onderdeel van is geworden.

De totempaal zal een opvallend object binnen of in de tuin van uw bedrijf worden en kan voor veel gespreksstof dienen.

 

Het programma wordt in overleg met u samengesteld, neem vrijblijvend contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden!