Kleiworkshop "Vogeltjes, kippetjes, dikke dametjes en meer..."


 

Deze workshop duurt ca. 3 uur en is voor iedereen die op een ontspannende manier wil kennismaken met de mogelijkheden van klei. Daarom ook heel geschikt voor grotere groepen.

U gaat aan de slag met zwarte klei en maakt vanuit een zg. ‘duimpotje’ twee beeldjes voor in huis of tuin. De figuurtjes worden ca. 15 cm breed en 15 cm hoog.

Het "duimpotje" is de basis voor; vogels, kippen, bloemen, vissen, dikke dametjes, schaapjes, hazen, slakken en meer.

Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig om u te inspireren. Wanneer u tevreden bent over uw werk kunt u het decoreren met gekleurd kleislib. Daarna moeten de kunstwerkjes drogen en wannneer het droog is bak ik het op 1140 °C , dit proces duurt ca. 2 weken.

 

Kleiworkshop

  • U kunt deze workshop boeken met een groep van minimaal 6 en vanwege de coronamaatregelen in mijn atelier maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kan de de workshop op uw eigen locatie worden verzorgd, met inachtneming van de corona maatregelen. Daarvoor ontvangt u een passende offerte.
  • Kosten:37,50 p.p. dit is inclusief alle begeleiding, materiaal, bakkosten, koffie, thee, drankje en versnaperingen. 
  •  TIP: Laat van alle kunstwerkjes een groepskunstwerk maken. Het unieke kunstwerk kan dan in de hal van het bedrijf of op de afdeling worden geplaatst, een blijvende herinnering aan dit teamuitje.